Moessonregens blijven Thailand geselen…

Geplaatst op september 20, 2011
 

Het einde van de hevige regenval en de overlast door overstromingen in Thailand is nog niet in zicht. Ondertussen zijn bijna 125 mensen door het watergeweld om het leven gekomen. In sommige delen van het land voeren inwoners al twee maanden een gevecht tegen de watermassa’s die over hen heen gestort worden.

Het natuurgeweld beheerst het openbare leven in de provincies: Sukhothai, Phichit, Pitsanulok, Nakhon Sawan, Uthai Thani, Chainat, Singburi, Ang Thong,Ayutthaya, Lopburi, Saraburi, Suphanburi, Nakhon Pathom, Pathum Thani,Nonthaburi, Ubon Ratchathani, Yasothorn, Loei, Khon Kaen, Mahasarakam, Si Sa Ket, Chachoengsao, Nakhon Nayok, Tak en Prachinburi.

Bij elkaar zijn ruim anderhalf miljoen mensen in 153 districten in 25 provincies het slachtoffer van het nog steeds wassende water, volgelopen huizen, rivieren die buiten hun oevers treden en aardverschuivingen.

De meteorologische dienst waarschuwde vandaag voor hevige regenval en overstromingen tot en met vrijdag in het Noord-Oosten, Midden-Thailand, het Oosten (de Isaan) en het westelijke deel van Zuid-Thailand. Een flinke storm raast daarbij over de Andaman Zee en de Golf van Thailand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: