Terroristen actief in Thailand…

Reis voorlopig maar even niet af naar Thailand. 

Blijf maar gewoon in Nederland:

Het risico op terroristische aanslagen zou in de hoofdstad Bangkok zijn toegenomen. Buitenlandse terroristen zijn volgens de Verenigde Staten van plan binnen afzienbare tijd aanslagen te plegen op toeristische plekken in Bangkok. Ook Amerikanen en Britten zijn door hun eigen landen opgeroepen extra voorzichtig te zijn.

Het ministerie van buitenlandse zaken heeft dan ook een verscherpt reisadvies doen uitgaan, wat me niet geheel overdreven lijkt.

U zult zich ongetwijfeld afvragen welke groepen verdacht worden van terroristische plannen. Thailand is immers een boeddhistisch land.

Nou, dat klopt. Helaas zijn er daar echter blijkbaar ook Islamitische extremisten actief. Leden van Hezbollah zouden aanslagen voorbereiden op Israeliers.

Volgens ingewijden houdt de toegenomen spanning in Thailand verband met de problemen inzake Irans nucleaire programma. Zoals u weet wordt Hezbollah financieel, moreel en logistiek gesteund door Ahmadinejad en Khamenei.

En links maar zeggen dat de tijd voor actie nog steeds niet is gekomen. Wanneer treedt het westen nou ein-de-lijk eens op tegen Iran? Wees een keer pro-actief, neem het initiatief toch eens in plaats van continu af te wachten op de agressie van de gekke mullahs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: