gehakt in briochedeeg…

Deeg in de broodmachine maken van:

1,2 dl water, 2 el melkpoeder, 100g ram zachte roomboter (niet gesmolten), 1 el suiker, 7 gram zout, 240 gram bloem, 6 gram gist

ondertussen vulling maken: 2 gesnipperde uien in 1 el boter bakken, 400 gram gehakt erbij doen en dan roerbakken, 1 el sweet chili saus erdoor roeren.

Deeg op werkvlak storten, 5 minuten laten rusten. Verdeel het deeg in 2-en. Een deel uitrollen tot cirkel, vulling hierop verdelen, rest deeg ook uitrollen en over vulling uitspreiden.

Goed dichtknijpen. Bestrijken met 1 losgeklopt ei.
Oven voorverwarmen op 200 graden. Brioche in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin bakken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: