Het jaar van de Draak 2012

Chinees Nieuwjaar
2012 – Het jaar van de Draak (23 januari)

 

DE DRAAK
2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952

 

Het enige mythologische schepsel in de Chinese dierenriem, de draak, belichaamt de yang energie (mannelijke /warm). De mensen die in het jaar van de draak geboren zijn, zijn levendige mensen die “straight to the point” zijn.  Ze zijn ook trots, vol enthousiasme en hebben zin in het leven. Met de draak als hun dierlijk teken zijn het levendige mensen, die zeggen waarop het staat. Ze zijn trots, vol enthousiasme en hebben een grote hartstocht voor het leven. Zij zijn dynamisch en komen in gezelschap als flamboyant over. Ze laten een vlammend spoor achter van aanstekelijke hartstocht, maar ze kunnen ook anderen afbranden.
Draken zijn ook heel erg loyaal aan hun familie en vrienden. Zij denken aan niets anders dan het leven van hen, die hen dierbaar zijn, te beschermen. Hoewel oprecht en eerlijk, houden de draken ervan om eerst te handelen en later pas te denken. Daarvan kunnen ze later spijt krijgen.
Dit jaar is het Chinees Nieuwjaar op 23 januari 2012.

Zij kunnen ook hun mond houden. Als er nutteloos geroddeld wordt, neigen ze er naar dit te geloven. Zij kunnen zonderling en egotistisch zijn, eisend naar anderen om bij hun grappen te lachen, of hard te klappen bij hun acties. Intelligent en charismatisch, maar de draak past zelden zorgvuldig zijn wijsheid toe en kiest er voor om met ingebeelde grootsheid te flirten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: