Pasen Gevulde eieren

  
Bereidingstijd:  10-20 minuten 
Ingrediënten: 

4 eieren

1 eetlepel mosterd

3 eetlepels mayonaise

zout

peper

1 krop sla

1 tomaat

1 bosje peterselie  
Bereiding: Breng in de kookpan genoeg water met het zout aan de kook om de eieren onder water te laten staan. Prik een gaatje in de eieren en laat de eieren in 9 minuten hardkoken. Laat ze afkoelen. Pel de eieren. Snij de eieren in de lengte door. Haal het eigeel eruit. Voeg de mayonaise, mosterd, zout en peper toe en roer alles tot een gladde massa. Vul de halve eieren met het eidooiermengsel. (Hiervoor kan u een lepel of een spuitzak gebruiken). Leg de eieren op het ronde bord, met onder de eieren, de sla en de tomaten. Op de eieren legt u nog een beetje peterselie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: