Thaise Aardappelcurry…..

    
                                       Voor 4 personen
4 grote bloemige aardappelen 1 grote ui 1 bussel koriander 1 teentje look 350 ml kokosmelk 1 el zonnebloemolie 200 g pompoen 1 pastinaak 1 el rode currypasta peper en zout

Bereidingswijze

Snipper de ui en look en snijd de aardappelen en alle andere groenten in stukjes van ongeveer 2 cm. Verhit de zonnebloemolie en wok de groenten. Voeg de currypasta toe en kruid naar smaak met peper en zout. Wanneer de groenten zacht worden (na een tiental minuten) voeg je de kokosmelk toe. Laat nog enkele minuten sudderen. Voeg de versnipperde koriander toe net voor je de curry van het vuur haalt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: